JA SmashBoard - шаблон joomla Скрипты
Close

FabriK StiK

And the story goes on: FabriK StiK - deel 5!

Ook dit jaar hebben we ongelooflijk veel zin om samen te stikken, te prullen, te tetteren, en gewoon samen onze passie te beleven.

Het concept blijft hetzelfde: iedereen neemt zijn eigen machine(s), naaigerief en projectje mee. We staan elkaar bij met raad en daad, en helpen elkaar verder. Starter, fanatiekeling of ad random naaisters, het maakt niet uit, we maken er weer gezellige naai-avondjes van!

Heb je wat drempelvrees omdat je niemand kent? No worries, we kennen elkaar hier door naald en draad. En jij bent meer dan welkom. 

Let wel op: de locatie is gewijzigd! We zijn te gast in een zaaltje boven tennisclub Molenbos. Drank kopen we gewoon aan de toog en er is ruime parking voor de deur (adres: Molenbos 77 Nijlen)!

Het tijdstip blijft hetzelfde: woensdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Nieuw dit jaar is de invoering van de FabriK-StiK Fankaart. Voor 25 euro kan je een 10-beurten kaart kopen. Met de opbrengst van deze kaart betalen we de huur van het lokaal, iets om te snoepen en af en toe proberen we misschien zelfs een extraatje uit onze hoed te toveren?

Ben je niet zeker dat dit wel iets voor jou is? Geen nood, wie eerst even wil komen proberen betaalt 3 euro toegang, en kan dan vanaf de 2de keer de FabriK StiK Fankaart kopen.

De Fankaart is onbeperkt geldig en je krijgt er ook een superleuke goodie-bag bij! Zeg nu zelf? Is dat geen win-win situatie? ;-)

De data voor het voorjaar van 2018 zijn 17/1 - 31/1 - 21/2 - 7/3 - 21/3 - 18/4 - 2/5 - 16/5 - 30/5

Tot binnenkort!?

 

Nog vragen?

Check even onze Facebookpagina of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 


Loading...
Loading...